Websites

Bij Paddle kan je terecht voor een volledige webproject. Stap voor stap zorgen we er samen voor dat jouw website een succes wordt!

Bij het maken van nieuwe websites maken wij gebruik van het Paddle CMS. Dit CMS zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid!

We gaan samen op zoek naar je doelgroepen, leggen targets vast en bepalen de inhoud voor jouw website. Zo is je website afgestemd op maat van je bezoeker!

We helpen we je ook graag verder bij de planning en creatie van inhoud (content) voor je website. Onze SEO, SEA en social media specialisten maken je wegwijs in de wereld van het online adverteren om meer bezoekers naar je website te trekken.

Ook na lancering van je website, stopt het werk niet. Het is belangrijk om je website verder op te volgen en snel vindbaar te maken. Met deze optimalisaties helpen wij je graag op weg!

Uiteraard is het belangrijk dat jouw project goed opgevolgd wordt. Onze project managers zijn de oplossing zodat je gerust kan zijn dat de opvolging  van het project goed verloopt.