Releasenotes 21 juni 2018

Donderdag 21 juni vindt er een nieuwe release plaats die automatisch uitgevoerd wordt op al onze websites. Bij deze release hebben we vooral gewerkt aan custom development.

Custom Development

Voor deze release hebben we ons geconcentreerd op custom development voor enkele klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld recent enkele uitbreidingen voor de Total Cost of Ownership-tool van de Vlaamse Overheid afgewerkt. 
Daarnaast hebben we ook gewerkt aan een volledig nieuw thema op maat van de huisstijl van één van onze klanten. 

Ben jij geïnteresseerd in ontwikkeling op maat? Dat kan bij Paddle binnen het kañooh raamcontract! Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dan bespreken we samen jouw uitdaging en zoeken wij uit hoe we jou kunnen helpen.

Nieuws
Nieuws

Op 25 mei 2018 werd de nieuwe privacy wetgeving GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht. Jouw e-mailadres zit in onze database omdat jij klant bent bij Paddle en gebruik maakt van ons CMS voor jouw website. In het kader van die werking, sturen wij je regelmatig een e-mail met informatie over onze gratis updates. Daarnaast sturen we je af en toe ook een nieuwsbrief met tips en tricks van onze experts om jouw website te optimaliseren. We willen je met deze e-mail ook geruststellen: wij geven jouw e-mailadres nooit door aan partners of derden zonder jouw expliciete toestemming.

Wil jij graag af en toe een nieuwsbrief ontvangen waarin wij onze kennis en expertise met jou delen? Dan kan jij je opgeven via communicatie@paddle.be!

Support en development

Ook deze maand hebben we hard gewerkt om ons CMS te vernieuwen: er zijn 11 verbeteringen aangebracht!

Tickets

Paddle voert een vierwekelijkse release uit. Zo'n release bevat tickets met bugfixes, requests en nieuwe functionaliteiten die we voor onze klanten uitwerken. Na de release kan iedereen gebruik maken van de verbeterde versie van ons CMS.

Hieronder vind je een overzicht van de afgewerkte tickets.

Ticketnummer Beschrijving
KANWEBS-5995 Geen afbeeldingen in nieuwsbrief
KANWEBS-6033 Organisatiefiche - pane opslaan lukt niet
KANWEBS-6039 Betalende paddlets niet automatisch installeerbaar maken
KANWEBS-6042 EBL - geavanceerde zoek - weergave van datum
KANWEBS-6044 Vraag i.v.m. communicatiejaarverslag
KANWEBS-6047 Subtitle is kapot
PADTOE-73 Next level menu items select box heeft geen beschrijving
TT-80 Eerste feedback
KANWEBS-6043 EBL - issuu embed
KANWEBS-6045 stopwords activeren
PADTOE-90 Generic landmarks are not named