Open Source CMS

Het kañooh CMS

In kader van het kañooh raamcontract van de Vlaamse overheid wordt door Paddle een Open Source Drupal Content Management Systeem ontwikkeld en onderhouden.

Tijdens de ontwikkelingen legden en leggen we nog steeds de focus op het gebruiksgemak en zorgen we er voor dat er geen technische kennis vereist is om een website te bouwen en onderhouden.

Daarnaast is het een gecentraliseerd CMS waardoor we automatisch elke nieuwe ontwikkeling, elke bugfix en elke security update die we uitvoeren, aan het centrale CMS toevoegen. Dankzij deze unieke set-up worden deze meteen voor iedereen die gebruik maakt van ons CMS beschikbaar. 

Centraal CMS stuurt alle verschillende websites aan

Meteen van start met ons uitgebreid aanbod.

Het CMS zit boordevol functionaliteiten waardoor je meteen aan de slag kan. Indien je toch nog op zoek bent naar een functionaliteit die niet beschikbaar is, dan kan deze steeds door ons of door een andere externe partij ontwikkeld worden.

Totaaloplossing met toekomst.

Hosting, onderhoud van het CMS en onze helpdesk zitten in de prijs inbegrepen. Zo kom je nooit voor verrassingen te saan.

Open Source Drupal

We zijn ervan overtuigd dat we de juiste kennis in huis hebben de verdere evolutie van het CMS in goede banen te leiden. Daarnaast stellen we de code ook beschikbaar op drupal.org. Op deze manier bent u gegarandeerd van een continuïteit.