Over ons

Paddle?

Paddle is de naam van de firma die werd gevormd doordat het communicatiebureau ESN en het technisch webbureau ONE-Agency de handen in elkaar sloegen. In functie van het kañooh raamcontract, investeerde Paddle in de ontwikkeling van het Paddle Content Management Systeem (CMS), een platform dat je toelaat om makkelijk websites in eigen beheer op te volgen. Zonder html- of andere technische voorkennis, maak je pagina’s aan op je website en beheer je ze (al dan niet samen met een redactieteam). Bovendien kun je nagenoeg meteen aan de slag met je nieuwe website. En je staat er nooit alleen voor. Praktische vragen worden met de glimlach beantwoord door onze helpdeskmedewerker.

Elke twee weken is er een nieuwe release waardoor u nooit over een verouderde website zal beschikken. Tijdens deze release lanceren we nieuwe functionaliteiten, veiligheidsupdates en bug fixes.

Leer het Paddle team hier kennen.

Overtuig jezelf van het gebruiksgemak van ons webplatform.
Schrijf je nu in voor een gratis demosessie.

Het kañooh raamcontract?

Kañooh is de naam van het raamcontract. Overheden, instellingen en lokale besturen kunnen gebruik maken van het kañooh raamcontract voor websites, hosting en alles wat je nodig hebt om van je webproject een succes te maken. Van analyse tot training, een eigen CMS, onderhoud en ondersteuning. Kañooh biedt een totaaloplossing voor websites van de overheid zonder dat je een extra tijdrovende en vaak ook dure aanbestedingsprocedure moet opstarten.