Nieuws paddlet

Voeg nieuwsberichten toe aan je website. Deze verschijnen automatisch op een aparte overzichtspagina.

De Nieuws Paddlet bestaat uit twee elementen: Het nieuwsbericht als paginatype en de overzichtspagina. Een nieuwsbericht biedt ruimte voor een gepaste foto en de datum van het artikel. Op het nieuwsoverzicht staan de berichten chronologisch van nieuw naar oud, het laatst gepubliceerde bericht verschijnt over de hele breedte van de pagina.

voorbeeld samenvatting
Website navigatiestructuur

Tip: laat je navigatie meegroeien met je website

Weet jij hoe eenvoudig het is om de navigatiestructuur van jouw Paddle website aan te passen? Dat leggen we je hier stap voor stap even uit!

Raamcontract

Goed nieuws: het kañooh raamcontract wordt verlengd

Goed nieuws! Het kañooh raamcontract is met een jaar verlengd! Tot 3 december 2020 kan er gebruik gemaakt worden van het raamcontract voor websites, hosting en online dienstverlening, zonder aanbesteding.

Webcomponenten

Jouw Paddle website in de Webcomponenten stijl? Het kan!

Wil jij de look & feel van je website laten aansluiten bij Webplatform Vlaanderen (ook bekend als webcomponenten)? Met het Paddle CMS kan dat!

toegankelijkheid

Is jouw website al toegankelijk?

Tegen 2018 moeten alle overheidswebsites voldoen aan de WCAG 2.0 normen, de nieuwe regelgeving rond digitale toegankelijkheid.

intranet

Met deze 11 tips start je vandaag nog met een intranet

Om aan een succesvol intranet te werken, hoef je niet te wachten tot je de hele werkvloer hebt bevraagd. Elke dienst of organisatie heeft gemeenschappelijke...