Over het kañooh raamcontract

Sla ingewikkelde aanbestedingsprocedures over dankzij het kañooh raamcontract

Het kañooh raamcontract werd door de Vlaamse overheid toevertrouwd aan Paddle. Via het raamcontract bieden wij een totaaloplossing voor websites, hosting én alle diensten om van uw project een succes te maken. Het raamcontract is niet alleen beschikbaar voor de Vlaamse Overheid, maar ook andere diensten, instellingen en rechtspersonen die afhangen van de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaamse Gewest, de Federale Overheid, andere gewesten en gemeenschappen, lokale en provinciale overheden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie kunnen bij Paddle terecht.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Ons CMS blinkt uit in gebruiksgemak. Het werd ontwikkeld in overleg met de eindgebruikers. Hierdoor kan je zonder technische voorkennis pagina's maken en beheren op je website en zelf nieuwe functionaliteiten installeren. Dankzij de verschillende gebruikersrollen kunnen zowel kleine als grote redactieteams meewerken aan jullie online verhaal. Kom jezelf overtuigen tijdens een gratis demosessie.

Uitgebreid aanbod

Een kañooh website zit boordevol functionaliteiten. Momenteel zijn het er meer dan 40, die geïnstalleerd kunnen worden met één klik op de knop. Daarnaast werkt een team developers dagelijks verder aan de uitbouw van het CMS. Elke 4 weken komen er updates met nieuwe modules en security updates. Neem contact op met ons salesteam voor meer informatie. 

Snel inzetbaar

Het CMS is reeds ontwikkeld en wordt gebruikt door meer 1800 gebruikers, goed voor meer dan 300 websites. Wij kunnen dus meteen aan de slag met jouw project. Geen zin om het zelf te doen? Geen probleem. We helpen en begeleiden je graag tijdens alle stappen om een succes te maken van je nieuwe website. Bekijk daarvoor onze ondersteunende diensten.

Totaaloplossing met toekomst.

Bij ons krijg je niet alleen een nieuwe website. Hosting en support zitten in de prijs inbegrepen. Wij bouwen dagelijks aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen voor het kañooh webplatform. Elke maand is er een gratis update van het CMS zodat jouw nieuwe website steeds technisch up-to-date is. Tijdens zo'n update voegen we nieuwe ontwikkelingen, bugfixes en security updates toe.

Helpdesk

Dankzij onze 24/7 helpdesk sta je er nooit alleen voor. Je kan ook antwoorden en uitleg vinden in onze veelgestelde vragen.