Over het kañooh raamcontract

Vergeet dure aanbestedingsprocedures, dankzij het kañooh raamcontract bestel je eenvoudig en snel.

Het kañooh raamcontract heeft een looptijd van 7 jaar en wordt uitgevoerd door Paddle. Via het raamcontract bieden we een totaaloplossing voor websites, hosting én alle diensten om van uw project een succes te maken. Het raamcontract is niet alleen beschikbaar voor de Vlaamse Gemeenschap, maar ook andere diensten, instellingen en rechtspersonen die afhangen van de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaamse Gewest, de Federale Overheid, andere gewesten en gemeenschappen, lokale en provinciale overheden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie kunnen bij Paddle terecht.

Bijzonder gebruiksvriendelijk.

Ons CMS blinkt uit in gebruiksgemak. Het wordt ontwikkeld in overleg met de gebruikers. Hierdoor kan je zonder technische voorkennis pagina's maken en beheren op een website of zelf nieuwe functionaliteiten installeren. Dankzij de verschillende gebruikersrollen kunnen zowel kleine als grote redactieteams meewerken aan jullie online verhaal. Kom jezelf overtuigen tijdens gratis een demosessie.

Uitgebreid aanbod.

Een kañooh website zit boordevol functionaliteiten. Momenteel zijn het er meer dan 35 die installeerbaar zijn met één klik op de knop. Daarnaast werkt een team developers dagelijks verder aan de uitbouw van het CMS. Bekijk de lijst potentiële functionaliteiten en neem contact op met ons salesteam voor meer informatie. 

Snel inzetbaar.

Het CMS is reeds ontwikkeld en wordt dagdagelijk gebruikt door meer dan 300 websites en meer dan 1000 redacteurs, dus we kunnen meteen aan de slag.
Geen zin om het zelf te doen? Geen probleem. We helpen en begeleiden je graag tijdens alle stappen om een succes te maken van je nieuwe website. Bekijk daarvoor onze ondersteunende diensten.

Totaaloplossing met toekomst.

Bij ons krijg je niet alleen een nieuwe website. Hosting en support zitten in de prijs inbegrepen. Wij bouwen dagelijks aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen voor het kañooh webplatform. Elke maand is er een gratis update van het CMS zodat jouw nieuwe website steeds technisch up-to-date is. Tijdens zo'n update voegen we nieuwe ontwikkelingen, bugfixes en security updates toe.

Helpdesk.

Dankzij onze helpdeskmedewerker sta je er nooit alleen voor. Praktische vragen en problemen worden met de glimlach beantwoord.