Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Bijna 27.000 registraties voor orgaandonatie

23/09/2018

Vandaag trokken bijna 27.000 Vlamingen naar stad- en gemeentehuizen om zich te laten registreren voor een orgaandonatie. Het initiatief kwam van het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’.

Het afschakelplan: hoe werkt het en wie zou worden getroffen?

23/09/2018

Wanneer er niet voldoende stroom is, treedt het ‘afschakelplan’ in werking. Wat is dat beestje? En wat doe je best als de stroom wordt afgesloten?

Afrikaanse varkenspest: Ducarme vraagt besluit om varkens in besmette zone te euthanaseren

23/09/2018

Federaal minister van Landbouw Denis Ducarme (MR) heeft aan het FAVV gevraagd om heel snel een ontwerp van ministerieel besluit voor te leggen dat het euthanaseren van varkens gelast in de afgebakende, met Afrikaanse varkenspest besmette zone. Dit overeenkomstig de geldende Europese regelgeving...

Alle rijstroken weer vrij op Antwerpse ring

23/09/2018

Op de Antwerpse ring en het knooppunt Antwerpen-Oost is richting Gent het water dat op bepaalde plaatsen meer dan 30 centimeter hoog stond, weer weggetrokken. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

Koen Geens: ‘Zerotolerancebeleid tegen geweld op politie’

23/09/2018

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) zegt dat er een zerotolerancebeleid gevoerd wordt tegen geweld op politie nadat bekend werd dat een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen een elektronische enkelband krijgt. De politiekvakbonden reageerden eerder verontwaardigd...