Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Honderd extremisten per maand onderschept op Zaventem

22/03/2018

Maandelijks worden op de nationale luchthaven honderd mensen ‘gevat’ die gelinkt worden aan radicalisme, extremisme en terrorisme.

'Ik moet accepteren dat mijn leven gestopt is'

22/03/2018

De Belgisch-Amerikaanse Karen Northshield (32) ligt vandaag - twee jaar na de aanslagen van 22/3 - als enige slachtoffer nog altijd in het ziekenhuis. Vorig jaar deed ze haar verhaal aan De Standaard op de eerste verjaardag van de aanslagen. Vandaag doet ze dat in de video hierboven opnieuw.

'I have to accept that my life has stopped'

22/03/2018

Karen Northshield (32) a Belgian-American woman, suffered life-threatening injuries in the attacks on Brussels on 22 March 2016. Two years after the attacks, she is the only victim still in hospital.

‘Belgisch cannabisbeleid faalt’

22/03/2018

Meer geweld, meer gezondheidsproblemen: volgens vijftien wetenschappers heeft het drugsbeleid almaar meer kwalijke gevolgen voor de samenleving.

Vandeput krijgt F-16-dossier niet onder controle

22/03/2018

Er lijkt sprake van manipulatie in het F-16-dossier. Informatie zou bewust zijn achtergehouden voor minister Steven Vandeput. Dat kan afgeleid worden uit mailverkeer binnen het leger waarvan de inhoud gisteren De Standaard bereikte.