Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

‘Mirakelpremier’ moet nog een laatste keer herrijzen

09/12/2018

Kamikaze-coalitie, kibbelkabinet, restregering. Een koelbloedige Charles Michel voorkwam de afgelopen vier jaar meermaals een vroegtijdig afscheid.

Treinen bevatten sporen van asbest

09/12/2018

Bij een routinecontrole heeft de vervoersmaatschappij NMBS de gevaarlijke stof asbest aangetroffen in twee treinstellen van het model Sprinter. De stof bevond zich in een ruimte waar geen reizigers komen.

De brandweerman krijgt hulp van drones: ‘Zal mensenlevens redden’

09/12/2018

‘Safety drones’ moeten brandweerkorpsen helpen om branden te bestrijden. In Gent, Antwerpen en Kortrijk gaat binnenkort een proefproject van start.

Een terugblik: de pieken en dalen van Michel I

09/12/2018

Het was niet alleen kommer en kwel met de regering-Michel. Al kwam de bijnaam ‘kibbelkabinet’ ook niet meteen uit de lucht gevallen.

‘We hebben onze rug gerecht en tot de laatste snik gevochten’

09/12/2018

‘Wij strijden verder, ik geef nooit op, ik ben een bokser.’ Een ‘ontgoochelde’ Theo Francken sprak in zijn thuisbasis Lubbeek de troepen toe. De repliek liet niet lang op zich wachten. ‘Theo, red ons land.’