Inkomende RSS feed paddlet

Een voorbeeld van een inkomende RSS feed kan je rechts zien.

De inkomende RSS paddlet houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. Meer info over installatie en configuratie kan je in de FAQ terug vinden.

De inkomende RSS paddlet kan je aan volgend logo herkennen in de paddle store:

Inkomende RSS
Inkomende RSS feed

Twee doden onder puin gehaald in Antwerpen

16/01/2018

Op de Paardenmarkt in Antwerpen zijn dinsdagmorgen twee dodelijke slachtoffers aangetroffen van de ontploffing van maandag. Ze zijn nog niet geïdentificeerd. Over de oorzaak van de explosie is nog steeds niets bekend.

De Wever ‘erg onder de indruk’ van solidariteit buurtbewoners

16/01/2018

‘Ik ben erg onder de indruk van de spontane boodschappen van talrijke omwonenden, onder wie vele studenten, die meteen op sociale media steun en onderdak aanboden.’ Dat zegt de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) na de explosie aan de Paardenmarkt.

Tom Meeuws opnieuw in opspraak

16/01/2018

Het Antwerpse SP.A-kopstuk Tom Meeuws komt opnieuw in opspraak. Hij zou als Antwerps directeur bij De Lijn de interne financiële spelregels niet nageleefd hebben, waarna hij moest opstappen.

‘Gasgeur in ontploft gebouw’

16/01/2018

In het gebouw dat gisteren op de Antwerpse Paardenmarkt is ontploft, zou een gasgeur waargenomen zijn. Het zou niet voor het eerst geweest zijn dat in het gebouw een gaslucht hing.

VIDEO. Enorme ravage na ontploffing in Antwerpen

16/01/2018

Op de Paardenmarkt in Antwerpen is maandagavond een gebouw ingestort na een ontploffing. Er zijn voorlopig 14 gewonden geteld, waarvan vijf zwaargewond en één in kritieke toestand. Er wordt nog gezocht naar twee personen die mogelijk onder het puin liggen.